Om meddela vid ny kommentar markering

Hello, I got some question about the notify me setting in the comment section. If you have checked the setting notify me of new comments, me as a admin of this blogg has no possebility to reach that setting and change it for you. There´s no setting from my point of view to uncheck that function. It´s possible that you can edit your own comment from your side. I could try to delete your comment if that would do it? Email me at taleptox@telia.com if you want your comment to be deleted. But as far as i have got it there´s no uncheck setting of that function in the wordpress admin panels settings.

Hej, jag fick några frågor om att anmäla vid ny kommentar inställningen i kommentarsfältet. Om du markerat inställningen informera mig om nya kommentarer, jag som administratör av denna blogg har ingen möjlighet att nå den inställningen och ändra den för dig. Det finns ingen inställning ur min synvinkel för att avmarkera den funktionen. Jag kunde försöka radera din kommentar om det skulle göra det? Eventuellt om du kan själv redigera din egen kommentar från din sida ? Maila mig på taleptox@telia.com  om du vill att din kommentar ska raderas. Men så långt jag har fått det finns det ingen avmarkering för inställningen av den funktionen i inställningarna för wordpress admin panelen.

 

20170809

Taleptox

<+>

Om Taleptox

This is from Taleptox and some Oddified Writings / Uddafierade skrifter
Det här inlägget postades i English, Svenska och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.