Inlägg i wordpress om inaktivt konto

Hej

Denna blogg https://taleptox.wordpress.com samt mina dikter på www.poeter.se  och mitt instagram konto har varit inaktiva ett tag, då jag valt att ta en paus ifrån en del internet användande och sociala medier en tid. Jag har också ägnat en del tid under denna period av vila och rast med att förbättra och förändra en del innehåll i de inlägg som kommer och jag funderar också på hur jag ska göra med ett fortsatt skrivande . Jag hoppas du inte haft för mycket emot det, men att du undrat vad som hänt med bloggen om du är en regelbunden återvändare till läsning av just denna blogg. Jag har valt att inaktivera en del sidor på bloggen. Om du ändå vill läsa vad jag skrivit i blogg och annat kan jag rekommendera att du köper någon/några av mina böcker hos Publit eller Adlibris.

20170822

Taleptox

<+>

Om Taleptox

This is from Taleptox and some Oddified Writings / Uddafierade skrifter
Det här inlägget postades i Svenska och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.