Antalet kommentarer gjorda

Jag har skrivit i denna blogg hos wordpress sedan 2011 då jag valde att teckna en användar blogg hos dem. Sedan gjorde jag ett längre uppehåll med skrivande till mars 2014 av personliga skäl. Det gick sedan närmare 4 år innan några kommenterade vad jag skrivit vilket skedde i januari 2017. Sedan januari 2017 till oktober 2017 är det ca 2060 kommentarer gjorda från flera personer. De flesta kommentarer utom några få är gjorda på engelska. Ytterst få är gjorda på svenska. Betyder det att det är mestadels engelsk talande personer som är läsare av blogg som kommenterar ?  I statistik som medföljer bloggen och ingår kan man dra slutsats att det under dessa 10 månader som 2017 består av idag är det 820 st besökare av blogg och 2211 visningar. Men antalet kommentarer överskrider antalet besökare. Det är betydligt mer kommentarer gjorda än vad det är antalet visningar och besökare på bloggen !? som om en del besök med kommentar inte registreras i statistiken !? Och hur kommer det sig ? Går det alltså att besöka bloggar utan att det registreras i bloggens statistik, men det är möjligt för dem att läsa och kommentera bloggen ? Antalet besökare från sverige är 1919 st under 2017. Men inte en enda av dem som läst blogg under 2017 har valt att kommentera det på svenska, det jag skrivit fast de hade möjligheten och chansen att tycka till. Hur ska man värdera det ? T.ex. som idag den 16/10 är det 16 st kommentarer gjorda men inte en enda registrerad besökare och visning av blogg i blogg statistiken !? Är inte det besynnerligt ? Det kommer en del besynnerliga kommentarer också på engelska, som berömmer och lovordar det jag skrivit. Som den ödmjuka själ jag är har jag dock svårt att relatera till en del kommentarer gjorda. Som t.ex. de som skriver att läsare och internet användare kommer ha nytta och användning av det jag skrivit !? Jag skriver mest om sånt jag varit med om och ämnen jag funderat på ur ett annorlunda perspektiv än vad som är brukligt bland essäister. Sedan om andra läser mellan raderna i det jag valt att skriva om, och läser in något annat som passar just deras situation så är det deras ansvar och inte mitt. Vi är inte ansvariga för andras uppfattning, det ansvarar vi för själva, det är vår uppfattning vi ansvarar för.  Jag ansvarar för det jag valt att skriva om och den uppfattning jag har. Men jag läser inte in någonting mellan raderna i mina texter. Och jag är tveksam till att mina texter skulle gå att använda till något mer för några andra skadligt, missvisande eller missaktande…..Jag skriver om sånt som hänt som jag varit om och funderat på i mina essäer. Men kommentera gärna och skriv kritik om de texter jag skrivit. Sånt kan vara utvecklande också.

 

20171016

 

Taleptox

<+>

Om Taleptox

This is from Taleptox and some Oddified Writings / Uddafierade skrifter
Det här inlägget postades i Sedeilluminerande Noveller, Svenska och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.