Angående inkommande telefonsamtal

Jag är en förtidspensionerad ingenjör med några handikapp och funktionshinder. Jag har en del begränsningar och svårigheter med att klara mig i vardagen. Det har den senaste tiden kommit flera telefon samtal från nummer registrerat på och från callcenter One Contact i Malmö, hem till mig på mitt privata nummer. Jag har vid flera tillfällen, då det ringt olägligt, varit upptagen med annat när det ringt. T.ex. har jag varit i duschen när det ringt,  eller suttit i ett möte som jag t.ex. gjorde idag när det ringde. Det har kommit något hiskligt mycket med epost och telefonsamtal hem till mig. Jag har fått ca 100 000 epost, ca 17-18 epost varje dag de senaste 19 åren, och minst 3000 telefonsamtal hem till mig. Under en längre tid. Tyvärr har det också kommit ca 3000 epost med datavirus i vilket gjort att ca 10 hårddiskar i min bostad har hackats och gått sönder. Den som läser detta har sannolikt ingen svårighet att föreställa sig att jag är ganska upptagen, och jag har inte haft något bekymmer med att sysselsätta mig. Jag har dessutom en annan sysselsättning på en dagverksamhet att sköta. Men jag är van vid mycket kommunikation. På ett jobb jag var på min förra arbetsplats i en telefonjour kom det ca 120 samtal per arbetspass varje dag och per arbetande person. Det gjorde ca 28 800 st samtal per år som en person svarade på och behandlade. Jag har nu berättat något om mig själv och det jag varit med om.

Jag har också en telefonsvarare där det går att tala in ett meddelande, t.ex. om det rör sig om något akut. Är det inte akut vill jag säga att det går bra att eposta mig. Jag har några frågor i en undersökning om detta. Men jag undrar vad den som ringt vill ? Hur kommer det sig att de ringer till just mig från ett kontakt call center ? Ringer de på uppdrag till privata telefonnummer ? Har någon sagt åt dem att ringa till just mig ? Har dom avtal med någon uppdragsgivare som beställt samtal till just mig ? Vad är det för uppdragsgivare som önskar att det rings till just mig ?

Jag ser hellre att den som ringt mig epostar mig i ett brev med en utförlig nyanserad beskrivning av ärende på epost. Det går bra att eposta mig om det som den som ringde önskar samtala om. Och jag ska läsa epost och svara på det så gott det går. Tänk bara på att det är till min privata epostadress ni skriver.

Hälsa den som beställt telefonsamtal till mig att det går bra att skicka ett epost med en beskrivning av ärende.

Hör gärna av er och berätta vad ni vill i ett epost !!

20171030

Taleptox

<+>

 

Om Taleptox

This is from Taleptox and some Oddified Writings / Uddafierade skrifter
Det här inlägget postades i Sedeilluminerande Noveller, Svenska och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.