Bortplockad ur ett register 25 år senare

Jag blev inbjuden till en träff hos socialdemokraterna. Tack så mycket för inbjudan till träff den 13/11. Jag är en fattig förtidspensionerad ingenjör och dataadministratör med några funktionshinder som fyllde 54 år i år. Jag valde att bli medlem i Socialdemokraterna i år den 28/1-2017 av en del skäl. Dels är det för att det har kommit flera förfrågningar både muntligt men också på sms i enkät undersökningar vad jag röstar på, och det har kommit informationsblad med reklam för och från flera olika politiska partier, inklusive höger extremistisk information, den senaste tiden sedan förra valet, hem till mig i min brevlåda, som jag inte röstat på. För att ta ställning officiellt politiskt för vilket parti jag röstar på. Det har också av obegripligt mystiskt skäl tyvärr funnits ett inbillat påhittat falskt förtal och rykte om mig som att vara extremist av någon sort. Vilket inte i ödmjukhetens namn är sant. Och jag har om jag är korrekt informerad sedan ungefär 1975 i ca 25 år felaktigt varit med i ett register över högerextrema som jag tack vare möjligheten att kommunicera via internet och datorer plockades bort ifrån i början av 2000 talet. Jag hade glömt bort detta i början av 2000 talet, men blev påmind av en person via internet och ett socialt media som hade mig med i ett register. Då jag sannolikt 1975 av annan person felaktigt blivit utpekad för att vara nazist !? Jag har inte medverkat vid något högerextremt eller extremistiska demonstrationer någon gång. Utan jag har tidigare i mitt liv åkt och jobbat efter schema samt gått i skola på utbildning. Eventuellt är detta härrörande till en felaktig personförväxling med en annan person samt att annan person ritade ett swastika kors i mina skolböcker någon gång 1975 som en lärare rapporterade till annan instans. !?? Låter det osannolikt ? Det har hänt och det är sannolikt att någon gjorde detta för att driva och skämta med mig. Det är smått absurt. Men jag har trots det kunnat leva vidare med detta. Jag har jobbat en del tidigare och jag började jobba i affär och på ett bageri 1978 och var sedan yrkesverksam i 32 år till 2010, men är sedan dess sjukskriven och sedan hösten 2012 förtidspensionerad med anledning av ett funktionshinder.  Men sant är att jag är demokratiskt lagd, och jag har röstat på socialdemokraterna sedan valet 1982 då jag blev myndig 1981 och fick rösträtt. Jag röstade för EU i valet 1994. Då jag tror det är bra med EU för en allmän fred och stabilitet i Europa. Och jag håller fast vid att rösta på socialdemokraterna då jag tror det är det mest demokratiska valet.

Jag har inga speciella förväntningar på socialdemokratiska partiet eller ett medlemskap, mer än att det förs en sån politik med beslut som är utifrån demokratiska val och beslutsfattares förmåga och vilja inom ram för vår svenska demokrati. En förbättrad situation och hänsyn för de mest utsatta och de som har det svårast i vårat samhälle. Jag vurmar också för hänsyn till och omsorg för handikappade, de med funktionshinder och äldre pensionärer i det jordiska livets slutskede. Det rör sig om vuxna människor och det tror jag vi klarar av utifrån egen erfarenhet och var och ens förmåga att sköta det. Jag är medlem i flera föreningar och verksamheter idag. Dels en Stiftelse, Fackligt ansluten, Politiskt parti Socialdemokraterna, Svenska Kyrkan, Civilförsvarsförbundet och Svenska Turistföreningen. Jag har ett fulltecknat schema om dagarna. Det kommer också något oerhört mycket med epost och brev som jag har att hantera. I snitt kommer det ca 17-18 epost per dag samt ett antal telefonsamtal hem till mig och det går åt en del tid varje dag till att administrera den. Jag har fått ca 100 000 epost sedan jag valde att starta ett internet abonnemang 1998 och minst 3000 telefonsamtal hem till mig Dessvärre är det också ca 3000 epost med datavirus som kommit till min privata epostadress. Och i dagsläget är det ca 10 hårddiskar som hackats sönder och kraschat i min bostad. Du som läser detta inser sannolikt att jag inte haft några bekymmer med att sysselsätta mig. Numera sedan 2013 till 2017 går jag som sysselsättning på en stiftelse några dagar I veckan. Jag planerar då jag i brist på tid och ett dagligen fulltecknat schema att vara en passiv medlem i Socialdemokraterna. Jag har också några andra intressen som tar tid som data, musik, skönlitteratur, sport, kultur och historia. Jag är troende då mina föräldrar lät döpa mig vid 1 års ålder, och jag tror på ett nyanserat universvida perspektiv. Jag har blivit några år äldre och har några funktionshinder och handikapp som gör att det är svårt att hantera vardagen. Men jag klarar mig själv så mycket som möjligt idag hyfsat med det vardagliga. Jag bor en bit ute på landet 1 mil utanför Örebro och jag är utan egen bil. Jag har tyvärr inte möjlighet att komma på en träff den 13/11. Och jag nöjer mig med att berätta om detta i epost. Jag har nu berättat något om mig och vad jag varit med om. I övrigt håller jag mig ajour med information om vad som händer i vår värld via media. Det går bra att eposta mig om det är något du undrar över.

Med vänliga resonliga hälsningar

20171104

Taleptox

<+>

Om Taleptox

This is from Taleptox and some Oddified Writings / Uddafierade skrifter
Det här inlägget postades i Sedeilluminerande Noveller, Svenska och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.