Främjande av en revolution

Ett försök till analys , intensiva studier av och undersökning av vad en revolution och #metoo kampanjen kan innebära. Kanske är jag en aningens traditionell? Men jag är inte konservativt lagd. Utan snarare något små stads och landsortsvänlig. Jag ser med skepsis på fenomenet revolution och revolutioner. Av historisk anledning för att förklara vad jag menar. Vad blir det för konsekvenser i vår tid av en revolution ? Främjande av mer hat, avsky och radikalisering? Är det vad som kommer komma ut utav #metoo kampanjen ? Eller kommer det att ske en förbättring och utveckling till det bättre för samtliga parter av detta i framtiden ? Den senaste #metoo kampanjen har av en del blivit omtalad i media som att vara en revolution. Med krav på att det skall ske en förändring av en del omgående och andra till redan nästa år. I beteende bland en del människor. Det är mest män som blivit uthängda och anklagade för sitt påstådda beteende. Vad för sorts utveckling, förändring och förbättring kommer det att i realiteten kunna bli ? Vad kommer gå förlorat med detta ? Revolutioner har det funnits förr. Och en del av revolutionerna har varit både blodiga och våldsamma. Med halshuggningar, lemlästningar, hängningar, och dödstraff. Det var förr det. Åtminstone i vårat land sverige. Dödsstraffet avskaffades 1921 i vårat land sverige. Är det inte dags att avskaffa avskedandet också ? I t.ex. syrien och irak har grova övergrepp med våld begåtts under lång tid under 2000 talet. Nuförtiden sker den fiktiva avrättningen i vårat land sverige i mediala kanaler istället. Med en del män som blir avskedade 20-30 år i efterhand. Är detta med denna #metoo kampanj kvinnors hämnd på omvärlden för utebliven tillfredsställelse ? Eller har det med något annat att göra ? En reversibel häxjakt som en gång tiden inträffade mot en del kvinnor under t.ex. medeltiden, men med en skillnad idag sker det ett utpekande mot en del män?Har man verkligen tänkt igenom vad detta innebär för andra människor ? Kommer det att bli mer våld t.ex med anledning av #metoo kampanjen ? Eller är detta en icke-våldsmässig revolution ? Kan man föreställa sig att #metoo kampanjen främjar utrensningar av en del människor ? Det är faktiskt en del som blivit avstängda, uppsagda och avskedade från t.ex. jobb och uppdrag. Vad har hänt med att kunna vara mänsklig ? Vad innebär det att vara mänsklig människa med allt vad det innebär inklusive sexualitet, lust och kärlek ? Vad är det för psykologiska behov som gjort att en del människor och mest kvinnor valt att gå ut i offentlighetens ljus och talat ut om sånt de påstår sig varit med om ?? Längtan efter förändring, missnöje, typiskt kvinnligt beteende, oskuldens hämndlystnad , längtan efter något diffust symboliskt i efterhand ??? Längtar de efter att bli ihågkomna och berömda för och som offer och utsatta för sånt en del kallar kränkningar ? Kränkning ett ord från tyskans krank. Krank ett ord från tyskan som betyder sjukt, dåligt. Skyller de inte ifrån sig ? Är de svaga för att inte kunna bära skuld ? Rör sig detta om oskulden som söker att straffa och försätta en del andra i skuld ?? Hur kommer de som talar ut att ha det i framtiden när de skrivit av sig så mycket på facebook och andra ställen ? Hatar dessa kvinnor som talat ut de män de beskriver och i en del fall förtalat så mycket att det kan tros att det t.o.m hittas på omständigheter och händelser som inte ens hänt ? En del av det som beskrivs är sannolikt sant och har hänt ? Men var det så farligt och dåligt då ? Kom det inte ut något bra av det ändå ? Jag har själv blivit tagen och tafsad på och ryggdunkad av både män och kvinnor men jag har uppfattat det som att det gjordes i någon sorts affekt. Och inte som en kränkning. Jag har också blivit anklagad för trakasserier vid ett tillfälle 2010. Av en person som det inte finns ett namn på i en rapport. Polisen jag pratade med sa sig inte komma ihåg vem som anmält mig !? Jag har också blivit avskedad från ett trädgårdsjobb 2005 jag inte ens har utbildning för, utan att bli informerad om skäl till det, som jag var tvungen att jobba på för en handläggare på AF. Är inte det anmärkningsvärt ? Att en rapport med ett påstående om sexuella trakasserier kan skrivas utan att det nämns namn på anmälare ? Det betyder ju att vem som helst anonymt kan hitta på vad som helst om andra och anmäla det till Polisen utan att det går att anklaga tillbaka på den som anmält. Kan man säga att det får gå till såhär ? Den anklagelse som fanns mot mig i en rapport 2010 t.e.x var påhittad. Jag hade inte haft en sån kontakt med en enda av de kvinnorna på 10 år !? Jag hade knappt inte ens pratat med en enda av dem om något sånt. Det var påhittat av dem och den som anmälde detta till en polisinspektör ljög för henne. Är inte det ett brott att ljuga för Polisen ? Ärende blev nedlagt efter utredning och förhör av polis och åklagare sannolikt för att några där visste om att det var påhittat. Jag har efter detta har hänt fruktat för mitt liv flera gånger ibland, då jag 5 gånger blivit mordhotad via dator och internet och muntligt i verkligheten också. Det finns de som har uttalat sig om att de som anklagas inte ska få känna sig trygga. Och då har deras inställning kunnat återspeglas i t.ex. de hot jag och en del andra utsatts för. Detta är vad dels en sån revolution främjar, ökat antal hot och möjlighet till ökat våld. Detta sitter nu de som talat ut om detta och är ansvariga för. . Den uppfattning av svart/vit beskrivning av vad som hänt. Men omständigheter är mycket mer komplicerade än så. Utöver att vi andra som blivit anklagade också är ansvariga för vår uppfattning. När de själva också dragit runt och hållit på med sånt de också. Det rör sig om vuxna människor och man kan mycket väl föreställa sig att de levt sina liv de också med allt vad det innebär för en mänsklig människa. Vad har hänt med kärleken oss emellan ? Jag vill uppmana till försiktighet vid bedömningar, anklagelser och utpekningar av andra. Med förhoppning om att det skall ske förändring till det bättre också.

20171110

Taleptox

<+>

Om Taleptox

This is from Taleptox and some Oddified Writings / Uddafierade skrifter
Det här inlägget postades i Sedeundersökande Noveller, Svenska och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.