En episk berättelse om en del jag varit med om

En kvinna som hette Katarina tyckte synd om mig, för 25 år sedan!? Sedan dess har det hänt mycket och jag har inte träffat henne sedan dess. Vi jobbade på samma arbetsplats en tid på 90 talet. En annan kvinna som hette Camilla som också jobbade där sa åt mig ”Per och hans äckliga balle”. Jag hade inte haft en relation av någon fysisk sort med en enda av de 2. Ändå avreagerade de sig på mig på 2 helt olika sätt. De 2 kvinnorna var 2 st arbetskollegor och detta utspelade sig i ett personalrum i Kommun. Stackars människor. Varför sa hon Camilla så helt apropå ? Vad hade jag gjort henne ? Vi hade inte varit tillsammans eller ens rört vid varann ?? Jag var nytvättad och hade duschat innan och kunde inte känna igen mig i det. Hoppas de klarar sig undan sitt utspel. Jag förnekar inte eller anmäler kvinnor. Hoppas kvinnor får behålla sina jobb och bo kvar i sina bostäder. Sånt är livet. Jag är handikappad och har några funktionshinder. Både fysiska och själsliga. Jag hade en mycket svår och jobbig barn och ungdom. Jag blev könsstympad vid en bråckoperation 1964 när jag var 1 år för 53 år sedan av en läkare som hette Pettersson. Personen och läkaren skrev inte sitt riktiga förnamn på läkarjournalen. Och efternamnet är den informationen jag har idag. Sedan är jag sedan 3 års ålder långt in i tonåren ungefär sönderborrad i mina tänder av tandläkare. Jag har ca 20 amalgamlagningar i tänderna, i både barn och vuxen tänder. Jag var ett nervvrak i ungdomen. Vad tandläkare tryckt i mig för kemikalier vid bedövningssprutor är ett mysterium för mig. Och den påverkan de kemikalierna haft på min själ och kropp ??  Jag är författare, musiker, ingenjör och datoradministratör. Och inte kemist. Idag är det skillnad mot förr och det är annat som är svårt och jobbigt i vuxen ålder. Men fasa för tandläkarbesök det känner jag än idag. Jag ska sannolikt till tandläkare en gång till tidigt 2018. Hoppas ni kan önska mig lycka till. Nu har jag berättat något om mig, tänkt på andra och sånt jag varit med om.

20171115

Taleptox

<+>

Om Taleptox

This is from Taleptox and some Oddified Writings / Uddafierade skrifter
Det här inlägget postades i Sedeundersökande Noveller, Svenska och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.