Alla hitintills skrivna och ihågkomna böcker

Det finns gott om böcker för den som gillar att läsa. Mindre än världens bästa och största författare. Om man samlade ihop all världens författare i en enda stor encyklopedi och radade upp alla hitintills skrivna och ihågkomna böcker inom olika genrer, skulle man inte få plats med dom alla i den boken. Så många författare har det funnits i litteraturvärldshistorien. OM man gjorde ett bibliotek och fyllde det med de mest 1000 mest värdefulla författare och deras böcker som funnits , skulle en enskild läsare inte hinna läsa igenom alla böcker som skulle finnas i det biblioteket under sin livstid. Jag kallar mig numera författare. Jag har i dagsläget skrivit och publicerat 6 st böcker och jag har ideer till ungefär 7 st böcker till. Men försäljningen går trögt. Jag har bara sålt 3 st böcker sammanlagt sedan 2015. Jag är helt och hållet en författarsticka i mängden, och i skymundan av världens allra andra upphöjda och berömda och hyllade och omtalade författare. För jämförelser blir vi utsatta för. När någon tycker till och bedömer värdet på t.ex en bok. Det är mycket som är svårt med detta. Det är så mycket olika referenser i den mångtydiga värld vi lever i för de värderingar som en del människor hänvisar till för sina åsikter om t.ex. värdet på en bok.

20180325

Taleptox

<+>

Om Taleptox

This is from Taleptox and some Oddified Writings / Uddafierade skrifter
Det här inlägget postades i Sedeundersökande Noveller, Svenska och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.