Skicka gärna epost till mig/Please send emails to me

Hej

Tack för ditt epost. Jag försöker läsa all inkommande epost, det kommer ca 17-18 epost hem varje dag till mig och det går åt ca 1-2 timmar varje dag att administrera epost,  och jag besvarar en del av eposten. Jag är en fattig förtidspensionerad ingenjör som fyllt 55 år, som försöker njuta av livet så gott det går, som gillar att sitta vid datorn, som spelar gitarr och skriver texter,  och som gärna tar emot fler epost. Skicka gärna fler epost och dela utav dig utav dina tankar och funderingar. Skriv gärna och berätta något om dig själv  och hur du har det med livet och dina närmaste. Jag vore tacksam om du ville berätta något om vem du är och vad du har för dig. T.ex. vad du gillar, vilka intressen du har och vad du gillar att göra.

På återhörande

Vänligen

——————————————————————————————————–

Hello

Thank you for your email. I try to read all incoming email, there are about 17-18 emails every day that comes to me and it goes about for 1-2 hours per day to administrate emails, and I reply to some of the emails. I am a poor early retired engineer who tries to enjoy life as much as it´s possible, playing guitar and writing texts, and who would like to receive more emails. Please send me more emails and share your thoughts and wonders. Feel free to write something about yourself and how you do it with life and your closest. I would be grateful if you wanted to tell me about who you are and what you are doing. For example. what you like, what interests you have and what you like to do.

 

On re-hearing

Regards

20180513

Taleptox

<+>

kontakt: taleptox@telia.com

Om Taleptox

This is from Taleptox and some Oddified Writings / Uddafierade skrifter
Det här inlägget postades i Svenska. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.