Analytiska filosofiska funderingar

Jag är som människa mer inriktad på analyser och förklaringar av filosofisk episk sort än att vara inriktad på romantik, konstruktion och uppfinningar. Men jag gillar uppfinningar. Jag har bara åstadkommit 3 st ideer till uppfinningar och jag ligger allra ödmjukast i blygsamt lä till de som skapat betydligt mer betydelesfulla ideer än så inom t.ex. teknik och data, som t.e.x Nikola Tesla som anses vara upphovsperson till en uppsjö av minst 10 st uppfinningar. Mina ideer jag är upphovsperson till som de flesta kom till i mitten av 2005-2007 kretsar kring; en ide om att skapa en programvara som kan spela in skrivbordet på film, ett videoprogram som skulle motsvara printscreen för bild fast en programvara som spelar in skrivbord för rörlig video, ett dataprogram som för övrigt idag finns med i Cyberlinks Youcam 7 Desktop Capture, jag kom också med en ide om en kylgele fylld brandmansdräkt för att göra det bättre för brandmän som vistas i miljö vid eld med hög temperatur, samt jag kom med en idé om en annorlunda säljmetod för frimärken med en programvara för webben, man skulle kunna köpa och skriva ut ett frimärke direkt på ett kuvert i t.e.x hemmet, på kontoret i någon verksamhet eller på företaget online från webbsida i dator till en skrivare.

20180616

Per Anders Taleptox Norberg

<+>

Om Taleptox

This is from Taleptox and some Oddified Writings / Uddafierade skrifter
Det här inlägget postades i Sedeundersökande Noveller, Svenska och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.