Om regeringsmakten i vårat land Sverige ?

Jag vill varna för extrema krafters framfart den senaste tiden. Höger inriktade krafter har ökat i opinionssiffror på sistone mot tidigare. Jag vill varna för att de flörtar för mycket med högerextremism, och i framfart i vårat land ställer till det ännu värre !!? .  Om Jimmie Åkesson skulle bli statsminister , hur skulle vårat land utvecklas och bli då ? Vad kan vi vänta för sorts innehåll i ett samhälle då ? Blir skillnaderna stora mot idag eller skulle det inte i det långa avseendet betyda så stor skillnad mot idag ?  Han pratar mycket om sånt han tycker är dåligt med andras politik, men hur vill han forma sin politik ur ett demokratiskt perspektiv ? Vad kan han lämna för garantier för att sverigedemokraterna inte, om dom skulle bli det största partiet och komma till regeringsmakt, byter namn på sitt parti och avskaffar demokratin i vårat land och inför diktatur med ett enpartisystem med mer högerextrem politik  ?? Vi vet av historisk erfarenhet att sånt har inträffat förut, men i andra länder. Kan det bli så igen också i vårat land ? Hur ser han på ett utökat och mer samarbete med andra högerextrema partier i vårat land ? Tror han att några högerextremister som är medlemmar i andra organisationer röstar på SD i valet 2018 ?  Har han någon demokratisk vision om hur det skulle bli om han var statsminister ?? Hur stor tror du risken är att SD byter namn på sitt parti om de skulle bli största parti och komma till regeringsmakten om Jimmie Åkesson blev statsminister , och Gud förbjude avskaffar demokratin och inför diktatur i vårat land Sverige ?? Och utökar samarbetet med andra högerextrema partier ????

Vänligen

Per Anders Taleptox Norberg

Inspirerat av det det gamla nordiska ordstävet ”Den vållar inte, som annan varnar”

<+>

Det universvida korset

Om Taleptox

This is from Taleptox and some Oddified Writings / Uddafierade skrifter
Det här inlägget postades i Sedeundersökande Noveller, Svenska och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.