Om inspiritation till skrivande

Hej

Tack för din läsning av min blogg och kommentar. Någon frågade hur jag centrerar mig själv och rensar mitt huvud innan skrivande? Jag försöker att fokusera på ursprungliga, originella och sanna ärliga tankar som är mina egna och jag är helt fylld med tankar i mitt huvud. Ingen dag är den andra lik . Jag skriver om sånt jag funderat på, varit med om eller hört talas om ……. Jag tar en promenad eller en cykeltur. Och jag dricker mycket kaffe. Jag läser också många andra personers skrifter, både poesi, bloggar och böcker. Många idéer för skrivning jag kommer upp med när jag går runt i bostaden eller bara sitter och lyssnar på musik eller tittar på ett tv-program. Jag är också inspirerad av den fria tanken som ligger i mitt medvetande …. … ..

Har du också en egen blogg ? Om du har det, vad är det för web adress ?

———————————————————————————————

About inspiration to writing

Hello,

Thanks for your read of my blog and comment. Someone asked how I center myself and clear my head prior to writing ? I try to focus on original and true honest thoughts that’s my own and i´m all filled up with thoughts in my head. No day is the other like. I write about such things i´ve thought of, been experienced or heard about ……. I take a walk or a bike ride. And I drink a lot of coffee. I also read a lot of other persons writings both poetry, blogs and books. Many ideas for writing i come up with when I walk around in residence or just sit and listen to music, or watch a television program. I´m also inspired by the free thought that is in my consciousness…. …..

Do you have a blog as well ? If so what´s the web address ?

20180617

Per Anders Taleptox Norberg

<+>

https://taleptox.wordpress.com

Om Taleptox

This is from Taleptox and some Oddified Writings / Uddafierade skrifter
Det här inlägget postades i Sedeundersökande Noveller, Svenska och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.