En kärleksaffär utan förpliktelser ?

Detta är ingen vanlig kontaktannons. Utan en kärleksförklaring till kärleken och den goda relationen mellan man och kvinna och det goda livet. Sånt som vi kan tro på har en betydelse i livet, Goda och ömsesidigt respektfyllda relationer mellan oss människor. Om sånt är möjligt i dessa dagar !? Jag har provat på dating sidor men konstaterade efter ett tag att de flesta dating sidorna går ut på att man får betala en avgift för att en kontakt ska vara möjlig. Om man vill kunna skicka och läsa meddelanden t.e.x Och de sidorna ledde ej till att jag fick någon kontakt med en endaste kvinna!? Jag ville bara prova på dem för att se vart det ledde. Vad de kvinnor, om det var kvinnor som chattade där !? och inte män som utgav sig för att vara kvinnor, som skrev där var ute efter är mer dolt i dunkel och mysterium. Om att inte ta något för givet i relationer. Varken sina egna relationer eller andras. Jag fyllde 55 år i år. Och har inte haft en närmare relation till en partner och kvinna på många år nu idag. Trots att det finns de som inbillat sig att jag skulle ha haft det och t.o.m anmält mig för det. Jag fick t.e.x anmälan på mig 2010 för trakasserier av några kvinnor jag inte har namn på varken dem eller anmälare, fast jag inte ens haft en sån relation med en endaste av de kvinnorna på 10 års tid. Är inte det besynnerligt ?  Det var påhittat och Gud vet varför det skedde !? Jag har dock bott själv och klarat mig själv hyfsat ändå trots det. Vilken 30 årig kvinna eller äldre uppåt 50 års åldern vill träffa en sån som mig en man något mullig med några av ålder beroende extra kilo på 55 år ? För några trevliga middagar och kvällar på tu man hand ?  Är det ens möjligt för en del att bjuda någon hem till sig för en diskret kärleksaffär utan att det blir en anmälan för det ? Varför ägnar sig en del åt maktutövning och svartsjukt lägger sig i andras kärleksaffärer eller tendens till att en relation är på gång att ta fart ? Och anmäler allt de ser i andras beteende som att vara ett brott de ska anklaga andra för ? En mans person som var hem till mig en gång i tiden satt hemma hos mig och sa att han skulle bräda sin bästa kompis om han fick chansen. Vad beror det på att en del människor lägger sig i andras relationer ? Om det ändå fanns någon en kvinna som ville komma hem till mig för en diskret kärleksaffär utan förpliktelser !? Utav mänskliga skäl. Men det är svårt att träffa någon kvinna utan att andra lägger sig i det. Varför är det så ? Det har helt klart blivit svårare att träffa en partner i dessa dagar, särskilt efter vad som hänt i mitt liv de senaste 15 åren ungefär. Trots vad en del hävdar att det blivit till det bättre sedan datorer och internet uppfanns och började användas i dating sammang. Vad har då hänt ? Jag har blivit äldre också och trots vad en del hävdar att kärleken kan blomma också på äldre dagar, har den uteblivit i mitt liv den senaste tiden. Jag har helt klart blivit förtalad av några som inverkat på andras uppfattning av mig. En Iren Henriksson som påstods jobba på AF la sig i en tendens till relation mellan mig och en kvinna som jag tror hette Åsa, för en 15 år sedan 2003 på en kurs jag gick på, och därefter har det blivit ännu svårare. Hon menade på att jag verkade vara en person med problem. Men det är mycket som är svårt idag i den tid vi lever i nu. Men det finns annat som är mer problematiskt, än att jag skulle vara det som person. Jag är inte en sån betydelesfull person menar jag på ödmjukt. Om att trampa i klaveret i andras relationer. Det är något som vi människor är experter på. När vi borde ägna oss åt hur vi själva beter oss mot andra i första hand!? Detta behov av att sabotera för andra som har något på gång !? Vad kommer det ifrån ? Samt vår oförmåga att inse och vara medvetna om hur andra har det egentligen mer konkret i sina liv. Om vikten av att vara medveten om andras situation och hur de har det i livet och vad de önskar ska hända i sina liv. Sånt är svårt att ha mer noggrann kännedom om utan att det uppfattas som ett fel. Om du är kvinna och du har fyllt 30 år och är singel, tveka inte, ta gärna kontakt med mig för en träff då och då mitt all annan sysselsättning och jobb för att se vart det kan leda till. Jag nås på epost taleptox@telia.com ….

 

20180625

Per Anders Taleptox Norberg

<+>

Om Taleptox

This is from Taleptox and some Oddified Writings / Uddafierade skrifter
Det här inlägget postades i Svenska och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.