Personförväxling nr 263

Det finns i dagens tillvaro i vårat land Sverige idag den 5/8-2018 263 personer i liv i åldrarna 18 år till 90 år som heter Per Norberg. Samt 20 st företag registrerade med namnet Per Norberg. Samtliga dessa personer är olika individer med olika mellannamn och varsitt unika olika personnummer och id. Av andra namn är det likadant, det finns flera personer som heter likadant med olika mellannamn, olika personnummer och ålder. Jag var med om när jag var yngre flera gånger under min ungdom att jag blev utsatt för personförväxlingar och framförallt i samband med myndighets utövande. De personerna som sannolikt behandlade och mötte dessa ärenden var vuxna då i åldrar 30-40 år eller ännu äldre på 1970 och -80 talet, bör vara i pensionärsåldern och 70-80 års åldern idag eller kanske t.o.m bortgångna ifrån detta jordiska liv. De flesta av dem som då fattade beslut om detta och t.e.x åtgärder som riktades mot mig och andra på den tiden i form av behandling är idag för gamla för att det är realistiskt att ställa dem till svars. Av hänsyn mot dem också vill jag undvika att ställa dem till svars vill jag sticka ut hakan och påstå. Jag var med om flera gångar att andra människor i skolmiljö och på stan satt och pratade om att en Per Norberg hade gjort det och det. Det rörde sig om t.ex. snattat godis på affären, till varit i slagsmål på skolan, ägnat sig åt mobbing etc. tagit det och det, gjort det ena och det andra, osv. Utan att jag hade varit med om det som jag kan minnas det idag. Det har hänt mycket förr och sånt som verkligen hände blev inte så omtalat, som sånt som inte ens inträffat. Det bodde flera personer som hette Per Norberg i vår stad på den tiden. De senaste incidenterna jag varit med om är att några spelat in en videofilm som jag tror handlar om något som inbegriper en medverkan av mig och eventuellt en likling. Dels blev jag 2004 beskylld vid ett trädgårdsjobb jag var på för att ha hoppat i en blomrabatt av en som heter Morgan Henriksson som var påhittat och jag tror Polis tillkallades. Jag blev av med jobbet sannolikt dels med anledning av det. Helt absurt då det var påhittat av honom. Är det inte ett brott att ljuga för Polisen ? Jag blev också för några år sedan beskylld för att ha haft med dynamit till en sjö vi var och fiskade till av en person. Något som också var påhittat. Om han gjorde det för att skämta och driva med mig är ett mystiskt frågetecken ? Jag har pratat med honom om det men inte fått ett tillräkneligt besked hur det förhöll sig med det ? De senaste händelserna t.ex. med dynamit har dock sannolikt inget med personförväxling att göra, om inget annat inträffat vid sidan om som jag inte är insatt i ?? Jag vill med denna kortare essä göra dig som läser den uppmärksam på vikten av att vara hänsynsfull och försiktig i omdömen om andra när någon händelse inträffar i vardagen avseende vem som gjort vad och vad som skett. Min uppmaning till den som läser detta är; Var vidsynt, hårdför med realistiskt omdöme i dina bedömningar på sånt som omtalas och rapporteras som påstås ha hänt ! Låt dig inte påverkas för mycket i dina beslut av påhittat skitsnack som sker utan bevis. Men det finns de som tror på sånt som är tredjehandsuppgifter och ju mer det omtalas över tiden ju mer överdrivet kan en berättelse om vad som hänt bli. Vad som verkligen hände kommer mer i skymundan …..

20180805

Per Anders Taleptox Norberg

<+>

 

Om Taleptox

This is from Taleptox and some Oddified Writings / Uddafierade skrifter
Det här inlägget postades i Galenskapens Illusion, Svenska och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.