Konsekvens av anmälan och 75 st sprutor

Jag väljer att gå in på detaljer i ett enskilt ärende. I ett ärende som kan klassas som grupp vuxenmobbing av utsatt enskild privat civil person. Hämnden mot det fattiga utsatta privatlivet ! Det har jag varit med om att erfara. När jag utsattes för en utstuderad maktberusande och ogenomtänkt hämnd. Hur tänkte han min bror när han beslutade sig för att skriva brev till polisen och begära en anmälan och väcka åtal mot och av sin egen bror ? Det gjorde också en handläggare på arbetsförmedlingen som heter cecilia, som skrev brev till polisen och frågade om en annan instans kunde ta hand om mig. Samt jag beskrevs i kränkande ordalag av henne som skrev att hon trodde jag var sjuk samt att hon var bekymrad för vad jag skulle ta mig för!? Hos polisen sa en inspektör vid namn Lars att de var tvungna att få ett stopp på alla dessa anmälningar mot mig som kommit in till dem, de hade en hel pärm med dokument som berörde mig sa han, och att de hade en skyldighet att utreda och undersöka dem. Minst 11 personer hade oberoende av varann 2012 sänt in anmälan mot mig. Hur det gått till är oklart för mig och vad som hänt i kuliserna. Jag anser mig vara oskyldig till ofredande som var det de anklagade mig för. Jag hade bara suttit bakom ett skrivbord i mitt hem och skrivit några sketna brev och epost till dem. Utan att ha haft vidare fysisk kontakt med dom, och utan att jag hade skrivit om några hot eller trakasserier. De flesta av dem har själva ringt, sänt brev eller epost till mig innan. Har han min bror någon tid över mitt i allt annat av sitt arbete och sysselsättning att sätta sig ner och reflektera över detta och skriva en kommentar om hur han tänkte ? Vad var hans syfte ? Ställa till det för mig ? Vinna något på det själv ? Åsamka mig dåligt rykte hos myndighet ? Vad skulle det leda till ? Straffa mig ? Är det detta som Franz Kafka skrev om i sin roman Processen från 1925 ? Ett straff som söker en skuld ? Tänkte han min bror inte på att det skulle kunna bli böter för mig ? Vilket det också blev, hela 55 000 kr som betalades med våra föräldrar pensionsbesparingar. Kan man kan säga att 8 personer skörtade upp mig och ett äldre pensionärspar? Var det särskilt klokt av de 11 personer som oberoende av varann anmälde mig, att göra det ? Att anmäla en redan fattig privat civil person utan egen mer betydande betalförmåga ? Vilket är något de visste om redan innan. Vad hade dom tänkt att det skulle leda till ? En förändring på något sätt ? Jag blev häktad 4 månader och sedan vårdades jag från hösten 2012 till våren 2015 2½ år på rättspsyk med anledning av den Dom som det beslutades om i Tingsrätt. Jag fick ca 75 st sprutor under de åren mellan 2010 till 2013, en spruta var 14:de dag under flera års tid, som jag inte har en aning om hur det kommer att påverka min kropp och hjärna i framtiden och vilka konsekvenser de kemikalierna de sprutade in får !? Jag utvecklade av sprutor en svår akatasi som idag gått över, Parkinson syndrom med skakningar. Jag får idag inga mer sprutor som upphörde 2013 tror jag det var. Det är idag skillnad på livet mot förr och det har skett förändringar mot tidigare. Och jag mår mycket bättre idag än för t.e.x 10 år sedan. Jag vill uppmana den som läser detta till försiktighet i omdömen om andra människor, och att tänka till flera gånger innan ni anmäler en person.

20180830

Per Anders Taleptox Norberg

<+>

 

Om Taleptox

This is from Taleptox and some Oddified Writings / Uddafierade skrifter
Det här inlägget postades i Galenskapens Illusion, Svenska och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.