Bokmässan 2018

Jag fick ett epost från Publit med förfrågan om vi skulle ses på bokmässan i år 2018 som arrangeras sista helgen 27-30 september, och för att den som skrev epost skulle få chansen att prata med mig. Jag kommer inte att åka på årets bokmässa 2018. Jag är en alldeles för smal författare som skriver episka esoteriska texter. Och jag har ett intellektuellt handikapp som gör det svårt att klara av vardagen. Och särskilt svårt är det i större folksamlingar. Jag har också ett dåligt hjärta som jag äter hjärtmedicin för som gör att jag inte gärna reser längre sträckor. Och jag har ett ryggskott och en ryggvärk som är svår då och då. Av mycket tunga lyft på jobb förr om åren, och en skada i ryggslutet/höften från en svår skidolycka jag var med om för 32 år sedan ungefär vid en resa till de europeiska alperna som faktiskt då och då än idag gör sig påmind. Jag är dessutom alldeles för fattig också för att kunna ha råd att både ge ut böcker, äta mat och betala hyra, och resa till Göteborg i slutet av september !? Ni får gärna prata med andra istället på t.e.x mässan och annars. Samt om ni har något att säga ni vill meddela mig går det bra att eposta mig eller skicka ett privat meddelande….. Jag fortsätter med mitt skrivande och utgivande av böcker via Publits utmärkta tjänst. Till en annan gång. Ha det gott.

Vänligen

20180901

Per Anders Taleptox Norberg, 55 år , författare och ingenjör

<+>

 

Om Taleptox

This is from Taleptox and some Oddified Writings / Uddafierade skrifter
Det här inlägget postades i Galenskapens Illusion, Svenska och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.