Vad jag skriver om och att vara Sanningskär

Jag skriver om sånt jag funderat på och varit med om eller hört talas om. ur en annorlunda synvinkel, som jag omvandlar till episk konstnärlig skönlitteratur i form av dikter, essäer och noveller. Jag har också mina hemligheter jag skriver inte om vad som helst ur t.e.x mitt privatliv, också av hänsyn mot andra håller jag en del för mig själv, kanske är jag något traditionell i den meningen men jag är varken konservativ eller revolutionärt lagd. Men jag är sanningskär och gillar att berätta och skriva om sånt som faktiskt hänt och hur det faktiskt hände. Och vad människor sagt till varann i verkligheten när de träffades !? Jag tänker t.ex på den man som sa åt mig att gå och lägga en fisk jag fångat i en sjö i knät på en kvinna för hon hade djurfobi. Men det gjorde jag inte. La fisken i knät på henne alltså. Varför sa han så ? Detta med att en människa som han försökte få mig att göra bort mig inför den kvinnan, fast han visste om att det skulle bli dåligt av det !? En del hemligheter är bra att ha också för den enskilde individen. En person skrev på en chat att det som kommer fram i inlägg på chattar och forum är människors innersta tankar. Och den personen hade sannolikt rätt. Det man kan konstatera när man läser texter på t.ex poeter.se och andra forum är att han som sa att människor tänker väldigt olika, han hade sannolikt rätt. En sån slutsats kan man dra om oss människor utan att hålla sig från sanningen för mycket. Det är skillnad på vårat vardagsprat och det som kommer fram i inlägg på t.e.x chattar, forum och facebook. Varför har en del så mycket åsikter de framför i inlägg på t.e.x facebook som de inte pratar om annars ansikte mot ansikte med andra människor i verkligheten ?? Vad beror det på ? Jag tror ändå att detta med mobiltelefoner, och datorers möjligheter främjar en demokratisk utveckling och förändring till det bättre. Det handlar om att våga möta det bara och tro på att det sker till en bättre förändring. Åsikterna människor har de fanns där förut också före internet och datorer fanns, och finns där ändå oavsett om de skrivs ner i en dator eller inte. Det har jag varit med om förr om åren före internet och datorer fanns att människor hade mycket åsikter om både det ena och andra. Och människor tänkte olika förr i världen också.

20180901

Per Anders Taleptox Norberg

<+>

 

Om Taleptox

This is from Taleptox and some Oddified Writings / Uddafierade skrifter
Det här inlägget postades i Galenskapens Illusion, Svenska och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.