På gummicigarr i Turkiet

Jag har inte åkt på semester på 20 år. Jag har inte haft råd. Men jag var på semester till Side i Turkiet 1992. Det är 26 år sedan. Turkiet är en del av Asien. Jag åkte själv på en sista minuten resa i 14 dagar för att komma iväg till ett annat lands kultur med sol och bad. Jag jobbade på den tiden och önskade mig och valde att åka på en semester. Jag letar igenom min fotosamling och finner foton från den resan. På ett av fotona åker 3 personer på en gummicigarr ute i havet dragna av en motorbåt.  Hade de roligt undrar jag ? Vad var de för ena ? Jag satt i en strandstol och tog ett fotografi helt apropå på dem på gummicigarren ute i vattnet när de åkte förbi. Åren har gått det var andra tider då och det är sån skillnad på livet och tillvaron idag mot då. Men Side i Turkiet finns kvar. Så gör också mitt fotografi på en gummicigarr med tre personer på. De har sannolikt idag glömt att de åkte på den då för 26 år sedan.  Ett fotografi gör att ett minne hålls vid liv.

20181007

Per Anders Taleptox Norberg

<+>

Om Taleptox

This is from Taleptox and some Oddified Writings / Uddafierade skrifter
Det här inlägget postades i Sedeilluminerande Noveller, Svenska och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.