Skotten i Pakistan

Usama Bin Laden föddes 1957 och han var från Saudi Arabien och blev 54 år. Den 1 maj 2011 sköts Usama Bin Laden till döds av en amerikan som enligt information i wikipedia heter Matt Bissonette som var en medlem av den amerikanska militärgruppen Navy Seals grupp Team Six. Dvs en amerikansk soldat var ända bort till Pakistan för att leta efter och skjuta en saudi arabier som Usama Bin laden var som vistades i Pakistan. Det är ibland en galen värld vi lever i !? Usama Bin Laden hade då varit eftersökt i många år som ansvarig för olika incidenter och aktioner. Jag har funderat en del på vad som kan ha varit skäl till att de sköt honom då Usama Bin Laden enligt information var obeväpnad vid tillfället då han sköts?  Varför grep de inte bara honom för att kunna förhöra honom ? Han måste ha innesuttit på en massa information de nu missat. Jag tycker det var synd att de sköt honom. Det hade varit bättre att de låtit honom leva resten av hans liv. För att kunna höra och förhöra honom om alla de anklagelser som var riktade mot honom. Att de som gick in i den bostad han befann sig i 2011 inte tänkte på det ?  I en video från 2004 förklarade sig Usama Bin Laden som ansvarig för 11/9 – 2001 attackerna i New York mot WTC då 2 flygplan flög in i tornen samt 2 andra flygplan också flögs med 19 st kapare. Men hur pass medverkande han egentligen var till WTC dådet i New York kommer vi aldrig få veta då han sköts och dog utan att han blev hörd och förhörd om detta. Det gäller de 19 kapare också som var i flygplan som omkom i attackerna som inte heller kan höras om det som hände. Att han påstod sig vara ansvarig för dådet är inte samma sak som det är klargjort att det var han som planerade dem. Den som sköt honom måste ha hyst ett agg mot honom. Var han som urskillningslöst sköt Usama Bin Laden rädd att råka ut för något själv och därför i blindo sköt honom ? Eller Var det en planerad attack det också mot en man som i videos gäckat de amerikanska myndigheterna i åratal ? Usama Bin Laden begravdes i arabiska havet enligt muslimsk sed ca 12 timmar efter att hans skjutits till döds. Det var i flera år en hemlig uppgift vem som avfyrade de dödande skotten i Pakistan.

 

20181008

Per Anders Taleptox Norberg

<+>

Om Taleptox

This is from Taleptox and some Oddified Writings / Uddafierade skrifter
Det här inlägget postades i Sedeilluminerande Noveller, Svenska och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.