Frågetecken om mångtydighet kring ärende

Idag söndagen den 16/12 har jag 24 kronor kvar. Så mycket har jag kvar av förra månadens inkomst i form av en mindre pension, sedan jag betalat månads hyra på 5602 kronor till Kommun, avgift för internet och telefon på 398 kr, bussresor för en månad på 480 kr, radio/tv avgift, och köp av lite kläder och mat november månad. Igår kom det 48 st epost till mig. Jag tror jag fått över 100 000 epost hem till mig till idag  sedan 1998. Det kommer i genomsnitt ca 17-18 epost varje dag till mig. Jag har skrivit om det förut. Det pågår en intensiv bearbetning av till och med de mest privata fattiga civila hushåll från en del personer och verksamheter. 90 % av eposten som kommer till mig innehåller erbjudande med reklam där det är en avgift att betala för en vara eller tjänst. Ytterst få epost som kommer till mig är brev där en avsändare skriver och berättar något om sig själv eller annat. Jag gick arbetssökande i 10 år mellan 2000 till 2010. Det har också skickats brev till mig från handläggare på Arbetsförmedlingen med återkallan av inkomst och sysselsättning flera gånger för en 10 år sedan. Vad har hänt med tryggheten i vårat samhälle ? Idag är det skillnad med det. Det känns oerhört avslägset detta men det har i år 2018 gått 8 år sedan jag blev oberoende av varann anmäld av 11 personer till Polisen. Minst 2 personer skrev brev till Polisen om mig och hittade på omständigheter. Någon ringde runt och samlade in de brev jag valt att skicka. Några jag skickat brev till anmälde mig inte. Och en kvinna drog tillbaka sin anmälan lagom till förhandling i domstol. 8 av dem begärde skadestånd av mig personligen för att jag skickat brev och epost till dem med böter på 55 000 kr. Utan att jag skrivit och begärt någon ersättning av dem, eller kommit med några hot. Jag tror jag skrev att det var gratis för några av dem till och med. En av de som anmälde mig kom inte till rättegången ens. Det var han som av okänd anledning mordhotade mig för en 14 år sedan. Mina föräldrars pensionsbesparingar gick åt till det att betala den skulden. Kan man säga om man är lite hård i omdömet att de 8 personerna skörtade upp en fattig ingenjör och ett pensionärspar mina föräldrar på deras besparingar för några sketna brev jag skickat till dem? Kan böter jämföras med bedrägeri ? Det har väckt en massa funderingar och frågetecken detta hos mig. Hur kan några personer peka ut en fattig en som mig för brott för några sketna brev jag skickat när de själva som anmälde mig skickat brev och epost och delat ut visitkort till mig ?? Och utan att skämta fattat beslut på likadant sätt om mig i jobb och bostadsärende några år innan ?? Är skulden evig ? Gäller en dom i domstol för alltid ? Eller kan den upphävas ? De brott jag dömdes för, för några sketna brev som jag suttit vid ett skrivbord i hemmet och skrivit, var ofredande, olovlig förföljelse och falsk tillvitelse, är den skulden och det straffet evigt och gäller för alltid ? Jag delar inte den uppfattningen om detta att jag begick ett allvarligt brott med att skicka några sketna brev och epost. Vad händer med en straffad människa senare i livet ? Och vad händer med de som anmälde mig senare i livet ? Eller kan det förlåtas någon gång ? Och vem eller vilka skall förlåta mig för några sketna skickade brev ? Kan jag förlåta dem som gjort detta mot mig och anmält mig för några brev ? Jag undrar än idag vad jag gjort dessa personer som anmälde mig för några sketna brev ????

20181216

Per Anders Taleptox Norberg

<+>

Om Taleptox

This is from Taleptox and some Oddified Writings / Uddafierade skrifter
Det här inlägget postades i Sedeilluminerande Noveller, Svenska och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.