Aforism VI

En kvinna sa att hon tyckte att en annan man såg mycket sugnare ut än jag. En annan kvinna tyckte att jag bara gick ut och in i rummet när hennes man som ansågs se sugnare ut ansåg att jag bara satt där i min tomhet. ”Bry dig inte” sa hon till honom. Jag kände mig inte tom alls utan tyckte jag blev förtalad. En tredje kvinna kallade sin man idiot och förtalade honom inför mig. När kvinnor får vara med och uttrycka sin åsikt för att göra något åt saken skapas det konflikter och männen bråkar mycket mer med varann.

Om Taleptox

This is from Taleptox and some Oddified Writings / Uddafierade skrifter
Det här inlägget postades i Digitala Aforismer, Svenska och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.