Aforism VIII

En kvinna och psykolog tyckte jag såg konstig ut på ögonen och att jag var äcklig. En annan kvinna frågade om jag höll på med narkotika !? En polisinspektör ansåg att jag var skyldig innan rättegång, och han  frågade också om jag höll på med narkotika. Nej sa jag det är alldeles för farligt och jag har inte haft råd. ”Du har ju haft råd med dataprylar” sa han då. Den som möter fördomar ifrån gatan och ser ut som en konstig narkoman eller alkolist i andras ögon kan bli intagen mot sin vilja för tvångsvård. Vilket jag blev i 3 år. Jag är varken narkoman, alkolist eller skyldig. Jag är oskyldig.

Om Taleptox

This is from Taleptox and some Oddified Writings / Uddafierade skrifter
Det här inlägget postades i Digitala Aforismer, Svenska och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.