Aforism XIII

Det finns människor som sitter bakom en dator och hoppas på att en del andra människor ska åka dit och bli häktade, åtalade och dömda i en domstol. De har tröttnat på verkligheten och en del människor. T.o.m utan att något egentligt orätt har inträffat. Det fabriceras ett felsökande för att de är rädda att bli anklagade. Ändå lever de i en fantasivärld rik på inbillan i sina liv som om ingenting har hänt. De har bara en sån inställning och människosyn till en del andra människor. Att komma med ogrundade anklagelser utan bevis komna från deras inbillningsbenägna sinnen. Det är något av ett tidens tecken i vår tid. I media har det fabricerats mycket historier som inte har med verkligheten att göra utan är sprunget ur ett inbillningsbenäget scenario. Men en del inträffar dock som är förknippat med våld och annat orätt. En del människor som blir dömda är sannolikt oskyldiga till de brott de blir anklagade för. Men om de säger en del ”Sånt svinn får man räkna med när orättvisor och kriminalitet skall bekämpas”.

Om Taleptox

This is from Taleptox and some Oddified Writings / Uddafierade skrifter
Det här inlägget postades i Digitala Aforismer, Svenska och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.