Aforism XXVI

Det som på ålderdomen blir kvar i slutänden av en människas hela långa liv. Jag har tidigare åkt och jobbat efter schema. Jag har varit yrkesverksam i 32 år. Av de 32 åren har jag studerat 4 år. 2004 efter att jag jobbat i 26 år sa en man åt mig på ett jobb jag var på att jag jobbat först på det stället 2004. Han insiunerade att jag inte jobbat något innan det. Den som reducerar en människa hela liv till en för stunden ytlig bedömning, begår en inskränkning och reducering av en människa liv.

Om Taleptox

This is from Taleptox and some Oddified Writings / Uddafierade skrifter
Det här inlägget postades i Digitala Aforismer, Svenska och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.