Aforism XXVIII

En kvinna var med och fattade beslut om att jag skulle avskedas från ett jobb. Sedan fattade hon beslut 3 gånger på ett år om att jag skulle avstängas från sysselsättning och inkomst. Samma kvinna skrev senare brev till Polisen och hittade på och beskyllde mig för att ha hotat henne, att jag var sjuk, att hon var bekymrad för vad jag skulle ta mig för,  och om en annan instans kunde ta hand om mig. Polisen var hem till mig 6 gånger på en 4 års period och hämtade mig till förhör flera gånger samt tog med mina datorer för undersökning. Och jag undrar hur det kommer sig att det kunnat bli såhär ? Varför får en del människor hitta på vad som helst om andra ? När oskulden har makten på sin sida, kan vad som helst bli sant. Den som hittar på något om andra hos en myndighet, har oftast makten på sin sida. Och den utsatte och anklagade har inte mycket att säga till om.

Om Taleptox

This is from Taleptox and some Oddified Writings / Uddafierade skrifter
Det här inlägget postades i Digitala Aforismer, Svenska och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.