Aforism XXX

Vad gör en människa som vänder sig bakåt till det förflutna och upptäcker att livet har passerat revy och att den människans rykte inte är som den människan bedömer sig själv ? En människa som fått så dåligt rykte att ingen längre gillar och tycker om den människan ? Är det oss människor förunnat att på ålderns höst när en del av oss blivit pensionärer och riktigt gammal, att få bli hatade för våra förflutna och det vi varit med om i våra liv ? En kvinna uttryckte en gång att hon hatade äldre människor och föredrog barn. Att bli riktigt gammal 80-90 år är något av det svåraste som finns i denna värld. Särskilt om det sker konfrontation med en som är äldre för dennes förflutna. Vad svarar du käre läsare om du är äldre och riktigt gammal ”Hur tycker du att det är att ha blivit riktigt gammal ? Vad har du haft för dig i ditt liv ? Har du varit lycklig i ditt liv ?”

Om Taleptox

This is from Taleptox and some Oddified Writings / Uddafierade skrifter
Det här inlägget postades i Digitala Aforismer, Svenska och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.