Aforism XXXIX

Ämnesområde okänd fader är ett gammalt välkänt område för en del människor. Jag har kännedom om vilka mina föräldrar är idag. Men det har inte alla. Jag tänker på dem som aldrig fick reda på vem deras pappa var. Min farfar t.e.x som hette Axel Norberg som föddes 1897 som var styvson åt en styvpappa. Hans riktiga biologiska pappa blev aldrig känd för honom i alla fall. Några som visste vem det var som var hans pappa fanns det sannolikt en gång i tiden. Men Axel blev aldrig informerad om det. Han gick bort 1980 och blev 83 år gammal. För några år sedan fick jag epost som förmedlade att jag tydligen har egna barn. De är sannolikt vuxna idag och lever sina egna liv. Men jag hade glömt bort en del i mitt förflutna då på 70 och 80 tal. Då jag i ungdomlig förvirrelse och synd måste ha haft umgänge med kvinna som ledde till att det blev barn. Eventuellt var det alkohol inblandat? Jag minns inte detta än idag och det är sannolikt händelser som jag på ett eller annat sätt förträngt till mitt undermedvetna. Men eftersom det var epost som kom ifrån något av de som är barn till mig bör de ha kännedom om vem deras fader är och den dåliga cirkeln med okänd fader är bruten åtminstone för mig och de som är barn till mig.

Om Taleptox

This is from Taleptox and some Oddified Writings / Uddafierade skrifter
Det här inlägget postades i Digitala Aforismer, Svenska och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.