Drömde häromnatten om AC/DC

Jag har sannolikt lyssnat för mycket på AC/DC på sista tiden. Jag drömde häromnatten något bizarrt om att Angus Young gitarrist i AC/DC hörde av sig till mig på telefon och kontaktade mig angående en förfrågan om jag ville medverka på deras nästa skiva. ”Jag har hört att du sörjt min bror malcolm väldigt mycket” sa angus. Och få möjligheten att med gitarr lägga några riff och solon på några av låtarna. Det låter alldeles för osannolikt för att kunna vara och bli sant. Jag har svårt att tro att de skulle höra av sig till en sån som jag!? Men drömde detta gjorde jag. Han har sannolikt inte mitt telefonnummer heller. Och det var sannolikt ingen sanndröm jag drömde. Jag fortsatte drömma denna natt om detta och jag var och träffade Angus Young vid en skivstudio i holland. Dit jag åkte med tåg. När det blev dags för att spela in på några låtspår sket det sig totalt i drömmen och jag tappade bort mig helt. Fastnade med fingrarna i strängarna. Brian Johnson var med också i drömmen och satt på en pinnstol i studion och sa ”Ska han vara med !? Varför skulle han komma hit och vara med för ?” Sedan lämnade jag studio i förtvivlan över att inte fått till något som dög. När jag kom hem några dagar senare kom det ett vykort på posten med en bild på Angus Young på framsidan visandes baken med neddragna byxor med texten ”Känn dig blåst” . Och därefter vaknade jag och mindes drömmen klart och tydligt.

 

20190116

Taleptox

<+>

Om Taleptox

This is from Taleptox and some Oddified Writings / Uddafierade skrifter
Det här inlägget postades i Sedeilluminerande Noveller, Svenska och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.