Bara vara med…

Jag vill bara vara. Jag varken döljer eller blockerar någon. I min värld är alla någon. Och vem som helst kan vara med på just sina unika egna villkor. Ingen ska exkluderas och uteslutas. Och ingen är ingen i min värld. Säg mig någon som inte är någon ? Oavsett vad denne har för åsikter eller har gjort eller inte gjort. Med lika värde skall vi mötas inom ramen för yttrandefrihet i den elektroniska etern. Sån är min livsfilosofi. Och det är bara en livsfilosofi i livets hårda och komplicerade skola bland andra jag tänkt ut själv. Utan att hänvisa till en annan persons ord eller övertygelse. Jag är bara en sticka i mängden bland andra. Det finns dock människor som är av en annan uppfattning än vad jag har. T.e.x att alla inte kan vara med!? Och att några skall exkluderas och uteslutas!? Det tycker jag är en felaktig moralisk devis. Men de som är av den uppfattningen kan också få vara med för att de skall kunna behålla sina jobb och kunna fortsätta med sitt på sin kant. Hur går detta ihop kanske du nu undrar ? Men det gör det. Bara vi låter allas lika värde och att vem som helst kan vara med i ett livslångt perspektiv får råda som policy. Det är vår utvecklings modell och potential att kunna lyckas med detta livs koncept.

 

20190208

Taleptox

<+>

Om Taleptox

This is from Taleptox and some Oddified Writings / Uddafierade skrifter
Det här inlägget postades i Sedeilluminerande Noveller, Svenska och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.