CV i utsatt för brott

Livet är hårt och det händer en hel del. Jag fick en fråga för inte så länge sedan av en man om jag blivit utsatt för brott någon gång. Jag kunde inte komma ihåg det då när han frågade. Men senare har jag försökt dra mig till minnes sånt jag varit med om. Vilket fick mig att tänka tillbaka på mitt förflutna och vad jag varit med om. Och jag har om jag minns rätt varit med om en hel del. Jag fick en smäll på käften i en lekpark vid en förskola så några tänder slogs ut 1969 då jag var 6 år, av en för mig okänd vuxen mans person. Det fanns inte möjlighet då vid den tidpunkten att anmäla honom. Jag visste inte på den tiden om hans namn heller. I brist på annat bevis än några lösa tänder gjordes det ingen anmälan. Utan det blev ett besök till tandläkare istället. Jag fick en smäll av en armbåge på min mun så att 2 fram tänder gick av 1976.  Sedan var det lugnt i många år. Vad jag kan minnas idag åtminstone.  Detta är länge sedan och man glömmer en del med åren.  Ända till 1979 då jag blev utsatt för ett mordförsök av en för mig ännu idag okänd person som attackerade mig med en kniv och skar ett djupt jack i min vänsterhand. Jag har kvar ett ärr på vänsterhand och det blir svårt att ta bort. Ibland blir jag lite stel i handen och ena fingret. Jag åkte iväg till sjukhus efter den incidenten, och det fanns inte tid till att göra en polisanmälan. Jag tror också att gärningsman eventuellt var minderårig? Annat jag varit med om är att ha blivit misshandlad 5 gånger ungefär oberoende av varann med slag mot huvud och mage vid olika tidpunkter under årens lopp. Jag har blivit rånad och bestulen på plånbok 2 gånger. Rånad på en skinnjacka. Fått en cykel söndersparkad. Flera olovliga intrång i bostad när jag inte varit hemma. Jag har blivit bestulen på en novell jag skrivit, och flera fotografier vid ett av dessa olovliga intrång i bostad. Jag har blivit mordhotad en 5 gånger ungefär under 2000 talet i en 10 års period. Det har kommit ca 3000 epost med datavirus tillsänt hem till mig mellan åren 1998 till 2019. Och ca 3000 st s.k. tysta telefonsamtal de flesta mellan åren 2006 till 2016. Och nu senast har jag blivit bestulen på en batteridriven lykta som stod utomhus vid min bostad. Jag har valt att inte anmäla detta till Polisen i brist på bevis, och då det saknats mer konkreta bevis samt i brist på tid. Jag har känt mig motarbetad och har inte fått det gehör jag önskat när jag vidtalat detta för anhöriga. Jag har istället blivit misstrodd att en del av detta ens har hänt fast det skett på riktigt. Jag hade en tro på att ärenden ändå skulle läggas ned om jag gjorde polisanmälan av t.e.x de 3000 datavirus som sänts hem till mig.  Jag har istället låtit dessa händelser bero och det har gått lika bra. Ännu är jag vid liv. Man undrar vad man gjort för att det ska ha blivit såhär ? Kan det då kallas att jag blivit utsatt för brott ? Eller rör det sig i en del av händelserna om personligt inriktade hämdlystna sabotage ? En hel del av dessa händelser skulle om man får tro på samtida debatt klassas som brott. Det berör med andra ord att det skett brott mot några regler. Det är regler som inte jag skrivit eller hittat på. Och jag har inte hittat på detta. Utan det mesta som jag skrivit om här är sant och har hänt på riktigt. Det är en del som hänt men det är många år sedan och flera år mellan en del av händelserna. Jag har flyttat dessutom och bott i flera olika städer. Och jag har svårt att idag finna någon gemensam nämnare eller se en rimlig förklaring till det hända. Jag tror inte det finns någon röd tråd eller ett sammanhang mellan dessa enskilda händelser. Visst kan det vara förnedrande och absurt att bli utsatt för stöld, mordhot och misshandel. Flera av de misshandel jag varit med om då jag blivit attackerad på stan t.e.x är en 20-25 år sedan det hände. det är skillnad på livet idag mot då till det bättre. De synder jag själv begått lämnar jag en ursäkt för och är ledsen för att de inträffade, och jag behåller dem för mig själv av hänsyn mot de jag mött här i livet, de är mellan mig och Jesus Kristus och Gud. I det tysta erkänner jag dem inför dem och går vidare mot andra mål för att uppnå något med varat. I detta cv kan du nu läsa om sånt jag varit med om. Kommer jag att erhålla någon anställning för jobb på detta cv ? kommentera gärna prosatext med dina egna ord vad du anser om det jag varit med om.

20190510

Taleptox

<+>

Om Taleptox

This is from Taleptox and some Oddified Writings / Uddafierade skrifter
Det här inlägget postades i Polygrafiska Noveller, Svenska och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.