Aforism XLVI

Att vi försöker vara konstruktivt kritiserande (skapande bedömningar) är nog bättre än annat. Men det finns ibland tillfällen då det är bättre att inte kommentera alls om man inte har något vettigt att skriva. Jag vill och försöker uppnå något med mitt skrivande. Vara med och bidra med en annorlunda nyanserad synvinkel och undersöka och utforska olika ämnen. För att nyansera och komplexifiera olika ämnen. Samtidigt som jag vill undvika att förenkla och onyansera ämnen och frågeställningar jag väljer att skriva om. Detta handlar om relationer och de är komplexa, mångtydiga och relativa. Sanning om världen är komplex och svår att handskas med. Men det händer ibland, och jag hade en sån dag för en tid sedan, då jag undrade varför jag skriver överhuvudtaget?

Om Taleptox

This is from Taleptox and some Oddified Writings / Uddafierade skrifter
Det här inlägget postades i Digitala Aforismer, Svenska och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.