Sabotagekunniga cyniker utan samvete?

… Finns det såna i dagens värld ? Eller rör det sig bara om mänskliga människor som bara utför sitt jobb ? Hur mycket kunskap krävs det hos en enskild människa för att kunna klara av att i flera års tid hålla på och bearbeta sin omgivning och en del andra människor via telefoner, datorer och internet ??? Genom att skicka tusentals epost med datavirus i och avsiktligt krascha en del andras hårddiskar med värdefull data på ?? Hur cynisk och samvetslös är en människa som ägnar sig åt såna metoder via datorer och internet ? Vad är syftet med att bearbeta en betydelselös människas privata hemsfär ? Varför utför en del människor såna handlingar i dagens värld ? Hur ska man värdera sånt destruktivt beteende i den tid som är nu ? Vad kommer en sån  människa att bli ihågkommen för om t.e.x 100 år ? Hur länge orkar en människa hålla på med samvetslösa sabotage mot en del andra människor ? I vår tid som är nu på 2000 talet används andra metoder för sabotage mot civilsamhället. På den tiden som var för 74 år sedan användes andra mer hemska metoder. Vem är inte rädd för atombomber ? 1945 släpptes det 2 st atombomber , och ca 250 000 människor dog de flesta civila människor i japan, det var den tidens metod att åstadkomma förändring genom sabotage och inverka på andra till mesta delen civila människors levnads situation och försöka, så som de få som byggde atombomberna resonerade då, att försöka få till ett slut på kriget i östra asien och japaners kampvilja. Om jag uppfattat det rätt? Men har inte en del av omvärlden underskattat Japan på den punkten ? Livet har gått vidare i Japan….. Och man kan med rätta undra vad som sker idag när en del få människor fattar beslut om upprustning av kärnvapen !? Hur klokt är det ?  Jorden har fortsatt snurra sedan dess 1945 i 74 år. och det är betydande förändringar och skillnader på livet till idag både i Usa, Sydamerika, Europa, Asien och i Japan. Om jag fick vara med och bestämma mer än vad jag gör idag så betydelselös som jag är skulle atombomben och kärnvapen förbjudas för all framtid på hela vårat jordklot. Varför utveckla och bygga vidare på en sån destruktiv metod och vapen för sabotage och förstörelse när det finns datorer och internet att agera med för handlingsmänniskor ? Jag har personlig erfarenhet av under en 20 års period att ha fått ca 100 000 epost, varav ca 3000 epost med datavirus i och ungefär 10 hårddiskar har hackats sönder och kraschats för mig. En kvinna som var nedlåtande sa spydigt till mig en gång ”Om du har några bevis för det!?” Exakt vad hon syftade på är något oklart idag. Men hon måste ha trott att jag var i avsikt att anmäla henne för något vad vet jag inte idag. Men  Ja – det finns bildbevis jag sparat på kraschade hårddiskar och jag har sparat på eposten med datavirus i !? En del av eposten är mer än 10 år sedan de kom och det är sannolikt inte möjligt och realistiskt idag att ställa de som sänt dem till svars i ett åtal och domstol. Vad skulle det leda till ? Varför ska man dra en annan människa inför rätta för, för några sketna epost med datavirus i skickade hem till en privat civilpersons hem ???? Jag har annan viktigare sysselsättning för mig. Och sannolikt skulle ett sånt ärende ändå bara läggas ner hos åklagare och Polis. Trots att det finns bildbevis på kraschade hårddiskar och till mig skickade epost med datavirus i. Om det inte är så att det är ett fåtal myndighetspersoner på arbetsplats som t.ex militärer eller poliser eller datakunniga på dataföretag som missbrukat en position och ägnat sig åt dessa bearbetningar, gärningar och sabotage mot mig och en del andra ???? Någon som känner till något om detta finns det sannolikt. Och jag hoppas på att de inte ska tystna utan sjunga ut om detta, och att de ska börja skryta och prata vitt och brett om sina begåvade sabotage och handlingar. Leve det fria ordet och rätten att få berätta fritt utan represalier och datasabotage om sånt som faktiskt hänt på riktigt.

20190520

Taleptox

<+>

Om Taleptox

This is from Taleptox and some Oddified Writings / Uddafierade skrifter
Det här inlägget postades i Polygrafiska Noveller, Svenska och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.