Samlad bedömning och utredning 20190527

Jag har gjort ett mindre jobb med att sammanställa vad det innebär för konsekvenser för en person som blir anmäld till olika instanser. Den blev färdig idag och jag sänder över den här för kännedom. Som någon sannolikt känner till är jag insatt i att han min bror Lars var av den uppfattningen tidigare att han sagt till Mia Folkesson för ungefär 20 år sedan i år, att jag skulle få sitta där jag sitter och fundera på min roll. Han sa också vid något tillfälle till mig på telefon att jag inte klarade mig själv!? Och att han trodde att det skulle vara bra för mig om jag träffade psykolog. Jag har bott själv i hela mitt vuxna liv sedan jag flyttade hemifrån 1984 ifrån vårat barndomshem.  Jag har inte ens bott ihop med någon annan person i egen lägenhet under hela mitt vuxna liv.  Det hör till saken att jag är en person som tänker mer på andra i första hand än mig själv. Och jag tänker dels på att upplysa er om hur jag haft det de senaste åren sedan jag flyttade till Örebro år 2000. Klagomål på mig började komma 2003. Från en kvinna som hette Helen Skyllberg som jag bodde granne med 2003 i lägenhet under mig på kungsgatan 30 i örebro. Och jag har därför gjort en egen utredning av detta. Jag har inga krav eller förväntningar på er med detta utan vill bara upplysa er om vad det innebär för en person som blir anmäld för påhittade inbillade fantasier från några andra personer oberoende av varann. Utifall att han glömt det från egen uppfattning och erfarenhet. De beslut att anmäla mig till annan instans några av er fattade ledde till det jag beskriver i utredningen. Och jag är på sannolika skäl ganska säker på att ni inte var insatta i hur jag haft det sedan 2010 och 2012, de senaste 7-9 åren, och jag ville bara upplysa er om vad som hänt och vad jag varit med om. Jag har också gjort denna sammanställning för att tänka på andra också, och Också ifall några av er får för sig att anmäla några andra personer för t.e.x tillskickad kommunikation via brev, epost och telefon. I förebyggande syfte. Med hopp om att vi ska kunna träffas någon gång i framtiden utan att det dras upp en massa gammalt groll. Jag sänder er istället detta utredningsjobb jag sysslat med sedan en tid tillbaka.

20190527

Taleptox

<+>

Utredning 20190527

Konsekvens av att anmäla en person till psykiatri, polis och domstol.

Detta är en samlad bedömning och utredning jag valt att skapa med en beskrivning av vad för typ av konsekvenser det innebär att anmäla en annan person för den som blir anmäld. Det är ytterst sällan i dagens tillvaro i t.e.x media som detta diskuteras och jag tycker det finns en plats att fylla med en berättelse om det. Följande konsekvenser innebar det för mig när jag blev anmäld till psykiatri, fastighetsägare, arbetsförmedlingen, polis och sedemera till domstol. Med anledning av att jag förtalades grundat på påhittade inbillningar och fantasier, samt anmäldes för brev och epost som jag valt att skicka. De brev och epost, sms och telefonsamtal som sänts till mig från flera av de som anmält mig behandlades ej. Fast det fanns sparat och dokumenterat och bevis för den kommunikationen som sänts till mig. Varken vid förhör eller i domstol togs det hänsyn till att det sänts mycket mer kommunikation till mig än vad jag själv skickat. Jag har själv inte anmält en enda person någonsin i det förflutna till annan instans eller myndighet. Jag vill uppmana till hänsyn och försiktighet vid funderingar på att anmäla en annan människa till annan instans eller myndighet grundat på förtal och utan några mer konkreta bevis än påhittade fantasier och inbillning. Det är flera år mellan en del av händelserna. Och jag har försökt att finna en röd tråd och ett sammanhang i detta mellan dessa händelser, men har idag svårt att se något entydigt sammanhang mellan någon av dessa händelser. Jag ser heller ingen konspiritation i detta heller. Utan det rör sig om lösryckta av varandra oberoende inträffade händelser med flera år emellan dem.

 

 • Jag blev anmäld 2003 till fastighetsägare 2 gånger av en och samma person en granne för störning, för att jag skrattat och spelat gitarr i en lägenhet.
 • Jag blev anmäld 2007 och 2008 av en okänd person, och  av en annan person till Arbetsförmedlingen och avstängd 3 gånger på 1 år från inkomst och sysselsättning.
 • Jag blev anmäld 2009 för störning av en bokonsulent till psykiatri och hyresnämnd. Dvs 6 år senare efter första anmälan. Han skrev bl.a. i ett brev att jag inte bättrat mig något sedan 2003.
 • Flera grannar vittnade i hyresnämnd 2010 som det mesta av det var inbillat och påhittat.
 • Jag blev anmäld till polisen 2012 oberoende av varann av 11 personer för brev och epost jag sänt till dem
 • Jag blev utan inkomst som jag haft fram till 2010 i först 6 månader och sedan i ytterliggare 6 månader 2012.
 • Jag blev utan bostad i 6 månader som jag vräktes ifrån på beslut av bokonsulent och hyresnämnden
 • Jag blev hemlös och inlagd på sjukvårdsavdelning i 6 månader 2010 och senare inlagd i 2½ år på avdelning från november 2012 till april 2015.
 • Jag satt häktad på polisstation i 4 månader 2012
 • Jag blev dömd i domstol 2012 till sjukvård i 2½ år på låst avdelning
 • Jag ålades med böter i domstol 2012 på 55 000 kr till 8 personer för de brev och epost jag skickat, böter som de själva begärde av mig personligen som blev en skuld. Jag hade själv vid förhör föreslagit 100 kr per person i ersättning. Dvs 800 kr.
 • Jag insattes av läkare på 1 spruta trilafon och sedan risperdal varannan vecka i 3 års tid, vilket blev sammanlagt ca 75 sprutor.
 • Jag utfrågades om mitt förflutna och vanor och rutiner ända till barndomen av läkare och psykolog 2010 och 2012.
 • Det skrevs 100 tals sidor i rapporter och journaler om mig personligen av läkare, polis och psykolog.
 • Det sattes in medicin via tablett av läkare efter 3 år 2013 tills vidare till idag 2019.
 • Det har kommit ca 250 st hembesök från kommun till mig på beslut ifrån läkare sedan december 2010 till idag 2019.

 

Om Taleptox

This is from Taleptox and some Oddified Writings / Uddafierade skrifter
Det här inlägget postades i Polygrafiska Noveller, Svenska och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.