Ännu en skjutning

Inte nu igen tänkte jag!? Det är hemskt. På morgonen idag läste jag text tv och ännu en hemsk och allvarlig masskjutning har ägt rum i USA på ett kommunkontor i delstaten Virginia i staden Virginia Beach. En anställd man på ett kommunkontor på en myndighet gick in och sköt sina kollegor. Med hitintills 13 st döda och många skadade. Skottväxling mellan polis och mannen uppstod och mannen dog. Varför han gjorde det är döljt i dunkel. Lär de sig inte något om detta ämne i usa? Vapnen hade mannen inhandlat helt legalt över disk i en affär. Utan krav på licens eller någon kontroll. Varför inför de inte i Usa lika hårda regler för vapeninnehav som i Sverige ? Sverige ligger i framkanten av utveckling på detta område. Och antalet hemska masskjutningar som inträffat i sverige är också minimala. De masskjutningar som inträffat i sverige de senast åren under en längre tidsperiod kan räknas på en hand. Medans i usa sker det betydligt oftare. Hoppas ingen skjutgalning får för sig att göra likadant i sverige.

 

20190601

Taleptox

<+>

Om Taleptox

This is from Taleptox and some Oddified Writings / Uddafierade skrifter
Det här inlägget postades i Polygrafiska Noveller, Svenska och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.