Den trevliga kvinnan som bara gjorde sitt jobb

En kvinna som jobbade på arbetsförmedlingen verkade trevlig första gången jag träffade henne, hon ändrade på sin inställning till mig sedan senare när hon sa sig ha fått höra något om mig från som hon sa var en kollega. Var det det förflutna som gjorde sig påminnt igen ? Hon ringde sedan hem till mig 2003 och sa att hon fått höra något ifrån en kollega och inte visste om hon ville skriva på fortsatt sysselsättning och inkomst för mig. Jag frågade vad hon fått höra. Hon sa att hon hade tystnadsplikt. Allt detta med anledning av att en kollega till henne hon inte ville berätta vem det var hade påstått något, sedan sa hon att hon fått höra att jag var misstänksam, långsam och att jag ifrågasatte. Jag sa att jag inte kände igen mig i det alls. Var står det någonstans att man inte får vara sån för att kunna vara arbetssökande och inskriven hos AF ? 2005 fick jag sedan inte fortsätta på ett jobb jag var på tilldelat genom AF.  Jag skrev senare ett brev till henne med en nyanserad fundering kring detta, och jag frågade bl.a. om hon lät sig påverkas av andras prat på jobbet i sitt beslutsfattande,  men hon svarade inte på det brevet och hörde inte av sig. Istället anmälde hon mig till Polisen 2012 för brev jag skickat till henne och några andra. Jag hade helt klart blivit förtalad av någon som hon kallade en kollega. 2007 och 2008 blev jag så avstängd 3 gånger på ett år hos AF av en kollega till kvinnan.  Jag hade anledning att tro att andra utomstående varit i kontakt med myndighet AF som inte jobbade där och beskrivet mig i negativa ordalag och helt enkelt förtalat mig för att ställa till det för mig. Ett utslag av inskränkt hämndlystet sabotage?? Vad som verkligen hänt är fördolt i mystiskt dunkel. Men sannolikt finns det några som känner till och vet vad som egentligen hände. Kvinnan som anmält mig kom inte ens till rättegång i domstol 2012 vid tingsrätts förhandling. Det går av några mystiska obegripliga skäl att bli anmäld och dragen inför rätta i domstol med åtal med anledning av påhittade inbillade fantasier, för sånt man skrivit i vår tid också utan att man kommit med några hot eller varit otrevlig eller kommit med några avancerade nyskapande vetenskapliga resonemang  i det man skrivit. Är inte det absurt ? Vad är det för irrationella omständigheter som styr en sån kvinnas beteende i relation till en kund ? Hon hade bara utfört sitt jobb kunde man tro och hon hävdade att hon hade sina rättigheter och skyldigheter. Vi var inte ens ett par hon och jag. Och jag blev avstängd från sysselsättning och inkomst flera gånger, och några år senare anmäld för några sketna brev.

 

20190623

Taleptox

<+>

Om Taleptox

This is from Taleptox and some Oddified Writings / Uddafierade skrifter
Det här inlägget postades i Polygrafiska Noveller, Svenska och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.