Utveckla en egen musikstil

Varför ska man spela och komponera som mästarna för ? . När man kan utveckla en egen stil istället. Var och en har sin stil. Och det går att höra nyanserade skillnader på olika musik och kompositörer. En man påstod sedan han hört mig spela gitarr att jag måste ha hört det från andra. Och visst med intensiva studier av andras musik, den mesta västerländska musiken bygger på samma gamla grund ackord och skalor som är gamla ända sedan antiken, som sedan med tidens gång utvecklats till olika stilar, i den västerländska musiken är skalorna minst 7 till antalet, har jag hört på en hel del musik genom åren. Jag valde sedan tidigt att målmedvetet utveckla en egen stil på gitarr, utan att imitera andra, som bygger på en symbios av klassisk musik, blues, jazz, flamenco och hårdrock som jag omdanat till en egen stil jag kallar wide. Wide – En ny musik genre jag myntat och valt att skapa. Wide – Ett vidsynt sätt att se på musik. Meningen med konstnärlig skapande är att utveckla en egen stil vare sig det gäller musicerande, skrivande, målande, skulpterande eller annat hantverk.

 

20191022

Taleptox

<+>

https://www.youtube.com/user/Taleptox/featured?view_as=subscriber

Om Taleptox

This is from Taleptox and some Oddified Writings / Uddafierade skrifter
Det här inlägget postades i Nordiska Idylliska Noveller, Svenska och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.