Försiktighet och hänsyn

Det finns en del människor i detta land som ropar efter handling och agerande sedan den senaste tidens hemskheter. Men är det verkligen så bra med mer hårda tag ? Och mot vilka ? Blir det något bättre av det ??  Vad längtar människor efter – vilda biljakter och mer action ???  Som på film ungefär ??  Finns det inte risk att några som inte haft med skjutningar och sprängningar att göra som kommer i kläm ?? Jag vill inte leva i ett samhälle som manar till etnisk utrensning. Jag vill uppmana till försiktighet och hänsyn i beslut avseende andra människor. Och att inga överilade beslut fattas där det saknas konkreta bevis. Jag tycker det är tragiskt att se att det finns de som vill avsätta politiker med misstroendeförklaring grundat på att det anses att de inte gjort tillräckligt!? det är oroväckande. Det skakar om demokratin i grunden och utgör en risk för demokratin. Politikerna är ändå valda av oss väljare på en viss mandatperiod. Jag tror de gör så gott de kan inom rimliga gränser. Det är sannolikt mycket svårt att vara politiker också. Vad begär människor av dem ? Det är ju inte de som skjutit andra. Det är det helt andra människor som gjort.

 

20191111

Taleptox

<+>

Om Taleptox

This is from Taleptox and some Oddified Writings / Uddafierade skrifter
Det här inlägget postades i Nordiska Idylliska Noveller, Svenska och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.