Livlig Fantasi XXI

Tema Livlig Fantasi

Jag har vant mig vid att en del människor har en livlig fantasi. Själv har jag, som civil privatperson, fått 41 anmälningar och klagomål på mig under årens lopp.  De flesta från människor jag knappt inte ens pratat med. Eller ens träffat mer än kort. Ofta grundat på livlig fantasi och begåvad inbillningsförmåga. Det har räckt med att sitta bakom en dator vid ett skrivbord. De som anmält mig har i efterhand bevisat att Kafka hade rätt och skrev om något som är sant om vår värld. Jag har känt mig hotad, anklagad och förnedrad. Men med en dos livlig fantasi har också det gått att klara av.

Om Taleptox

This is from Taleptox and some Oddified Writings / Uddafierade skrifter
Det här inlägget postades i Livliga Fantasier, Svenska och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.