Livlig Fantasi XXIII

Tema Livlig Fantasi

En man menade i sin livliga fantasi en gång på att allt det som hänt berodde på mig. Ett falskt påstående utan bevis och belägg i verkligheten. Jag har inte hittat på hur denna värld är beskaffad. Han svarade då ”En sån skuld vet inte jag om jag vill leva med. Det är du” Är inte detta en konsekvens av sekularisering och ateism ? Men det jag gjort är jag ansvarig för. En annan man ansåg att han inte visste var han hade mig. Sånt kan vara svårt att veta. En tredje person påstod att jag var förutsägbar. Annan person menade på att jag var oförutsägbar och blev överaskad av ett brev jag skickat. Är inte detta bevis på att verkligheten och vi människor är mångtydiga och mer komplext sammansatta och skapade än vad man vid en hastig anblick kan tro ??

Om Taleptox

This is from Taleptox and some Oddified Writings / Uddafierade skrifter
Det här inlägget postades i Livliga Fantasier, Svenska och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.