Livlig Fantasi XXXIV

Tema Livlig Fantasi

Några personer skickade epost till mig för flera år sedan, 2002 och 2003 var det tror jag, med arbetserbjudande och skrev ut min hem bostadsadress i meddelanderad på epost. Epost kom ifrån en man i Göteborg och en kvinna i Östersund. Det var epost jag inte beställt. Eller jag hade inte sökt jobb hos dem heller. De skrev att de fått min adress från AF. Jag ringde sedan och epostade också till de två och en av dem kvinnan undrade snällt hur det var med mig flera år senare!? Hade de glömt att de skickat  epost till mig ? Varför skrev de ut min bostadsadress i epost ? Av maktutövande anledning ? För att visa att de visste var jag bodde ? Hur betydelsefullt var det på en skala ? Vad är det för märkvärdigt med att visa att man vet var en annan människa bor om det inte har att göra med livliga fantasier att göra ? Att hitta min bostadsadress kan inte ha varit så svårt numera, när tillgång till hitta.se och eniro.se finns via internet. Det var svårare förr i världen före internet med websidor fanns före 1991 att lokalisera var personer bodde. Men det räckte då på den tiden också att man hade en livlig fantasi för att man skulle bli hittad och hitta andra.

Om Taleptox

This is from Taleptox and some Oddified Writings / Uddafierade skrifter
Det här inlägget postades i Livliga Fantasier, Svenska och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.