Donera en gåva

 

Hej

Jag är en fattig förtidspensionerad ingenjör med några funktionshinder och handikapp, Som gillar att sitta vid datorn och skriva texter och spela akustisk gitarr. Om du gillade några av mina texter du läst eller musik melodier jag spelat in, känn dig fri om du vill att donera en mindre summa till mig i gåva. Jag är tacksam för varje bidrag. För att kunna bidra till  betalning av dator, internet abonnemang, gitarr strängar etc. Skicka och donera en gåva till mitt Paypal konto på epostadress: taleptox@telia.com .

20180617

Per Anders Taleptox Norberg

<+>

Donate a gift

Hello

I am a poor early preretired engineer with some disabilities and handicap, Who likes to sit at the computer and write texts and play acoustic guitar. If you liked some of my lyrics you read or music tunes I recorded, feel free if you want to donate a smaller amount to me in a gift. I am grateful for each contribution. To contribute to payment for computer, internet subscription, guitar strings etc. Send and donate a gift to my Paypal account at email address: taleptox@telia.com .

https://www.paypal.me/taleptox/